PESCHECK® VOLDOET AAN DE INTERNATIONALE RICHTLIJNEN VOOR

Wwft | KYC/AML | Customer Due Diligence

magnifying-glass

Eenvoudig

Na integratie middels API koppeling in uw omgeving snel en eenvoudig klanten checken. Ook dashboard/landingspage optie mogelijk

shield

Veilig en betrouwbaar

Security, privacy en borging van persoonsgegevens. POB 1551, CBP #1595873 & AVG proof

chronometer

Efficiënt

Niet langer gebonden aan langdurige processen, nu overzichtelijk en efficiënt

time-is-money

Doeltreffend

High-level KYC screening (bancair niveau) voor eerlijke tarieven. Geen abonnements- en onverwachtse kosten

Intuïtief dashboard/landingspage

KYC/AML screenings waren nog nooit zo makkelijk! Met het PESCHECK® dashboard voert u heel eenvoudig zelf uw KYC checks uit. De kandidaten voeren zelf de handelingen uit vanuit Mobiel, PC & Tablet

Partners: Mitek & Refinitiv

Voor de KYC/AML werken wij samen met de beste partners die er zijn op internationaal niveau. De screening is high-level, op bancair niveau.

API

Voor het aansluiten middels een API op uw eigen dashboard/portaal, kunt u contact met ons opnemen via het formulier .

Live support

Komt u er toch even niet uit? Dan is uw PESCHECK® vertegenwoordiger slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. Tijdens reguliere kantooruren staan wij altijd voor u klaar.

id-card

Het belang van Wwft: KYC/AML (Know Your Customer / Anti-Money Laundering)

Financiële bedrijven; banken, verzekeraars, pensioenfondsen, fintech, cryptocurrency-organisaties  zijn vanuit internationale wetgeving verplicht de klanten te identificeren. Zodoende fraude en witwaspraktijken te voorkomen. Hiervoor kennen wij in Nederland de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Op internationaal vlak valt dit onder de KYC/AML regelgeving.

Aangezien het een lastig onderdeel is en blijft voor de screening van kandidaten, veranderende regelgeving; AMLD5, PSD2, GDPR en dit process veel tijd en implementatie kost, hebben wij al rekening gehouden voor u en de kandidaat. Hierdoor hoeft u minimale handelingen te verrichten en is het voor de kandidaat een prettig onboardings-process, welke zelfs met de mobiel, in enkele minuten afgerond kan worden.

Volledige veiligheid

PESCHECK® voldoet aan alle wet- en regelgeving en is een geregistreerd particulier onderzoeksbureau aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zo kunnen wij u een integere, veilige en vertrouwde service bieden. Wij zijn onder de volgende gegevens geregistreerd:

Kamer van Koophandel: 70886393

Autoriteit Persoonsgegevens: 1595873

Particulier Onderzoeksbureau: 1551

padlock

Ontvang direct meer informatie over het KYC proces:

Wetgeving & Data Security