PESCHECK® IS DÉ ONLINE SCREENER VOOR

PRE & IN-EMPLOYMENT SCREENING

VEILIG

PESCHECK® voldoet aan alle wet- en regelgeving en is een geregistreerd particulier onderzoeks bureau en is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zo kunnen wij u een integere, veilige en vertrouwde service bieden.

EENVOUDIG

Background screenings waren nog nooit zo makkelijk! Met een account vraag je binnen enkele minuten een screening aan.

VOORDELIG

Dankzij ons self-service dashboard en lean organisatie kunnen wij online screening tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.

Particulier - ZZP

Eenvoudig een (Pre) Employment Screening, vaak ook een PES-Rapport genoemd, opstarten? Eenvoudig, Snel & Digitaal. Het screeningsrapport ontvangt u binnen 2 werkdagen.

Zakelijk

Wij willen met onze dienstverlening de screening makkelijker, toegankelijker en transparanter voor de gehele markt maken. Daarbij houden wij net als eenieder rekening met onze klanten, medewerkers, omgeving en stakeholders.

SNEL EN SIMPEL UW PRE-EMPLOYMENT SCREENING GEREGELD

Intuïtief dashboard

Background screenings waren nog nooit zo makkelijk! Met het PESCHECK® dashboard voert u heel eenvoudig zelf uw Pre-Employment screenings, In-Employment Screenings en VOG-aanvragen uit.

Voordelig

Dankzij ons self-service dashboard en lean organisatie kunnen wij online screening tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.

Flexibel

Van bulk-aanvragen tot een background screening op specifiek gebied, alles is mogelijk bij PESCHECK®.

Live support

Komt u er toch even niet uit? Dan is uw PESCHECK® vertegenwoordiger slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. Tijdens reguliere kantooruren staan wij altijd voor u klaar!

Het belang van background screening

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak om als organisatie zichtbaar en aantoonbaar kwaliteit te hebben en integer te zijn. De vele schandalen in diverse sectoren hebben immers keer op keer getoond, hoe groot de gevolgen kunnen zijn van normafwijkend gedrag. Met name het vertrouwen in de publieke sector en zorg- en welzijn daalde en alles wijst erop dat kwaliteit en integriteit veel sterker verankerd moeten worden binnen organisaties.

Kwaliteit en integriteit zijn niet meer alleen van toepassing op financiële instellingen. Ook de eerder genoemde zorgsector, transport en facilitaire dienstverleners begrijpen inmiddels hoe belangrijk het is een organisatie te creëren die meetbaar kwaliteit heeft en integer is. Als kwaliteit en integriteit goed in de organisatie en de processen zijn geïntegreerd, verbetert dat de dienstverlening. Tevens draagt het bij aan een betere klantrelatie en versterkt het de klantwaarde van de organisatie.

Daarbij gaat het allang niet meer alleen om het voldoen aan wet- en regelgeving. Daar neemt de maatschappij eenvoudigweg geen genoegen meer mee. Tegenwoordig wordt van organisaties verwacht dat zij bij hun handelen rekening houden met alle stakeholders: klanten, medewerkers, aandeelhouders en bijvoorbeeld de geografische omgeving.

Wij willen met onze dienstverlening de screening makkelijker, toegankelijker en transparanter voor de gehele markt maken. Daarbij houden wij net als eenieder rekening met onze klanten, medewerkers, omgeving en stakeholders.

Volledige veiligheid

PESCHECK® voldoet aan alle wet- en regelgeving en is een geregistreerd particulier onderzoeks bureau en is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zo kunnen wij u een integere, veilige en vertrouwde service bieden. Wij zijn onder de volgende gegevens geregistreerd:

Kamer van Koophandel: 59511990

Autoriteit Persoonsgegevens: 1595873

Particulier Onderzoeksbureau: 1551

Ontvang direct meer informatie over het screeningsproces:

Wetgeving & Data Security